Loading... (0%)


A fost ales câștigătorul concursului planurilor de afaceri din județul Olt

17 September 2015

În urma redeschiderii, pentru județul Olt, a înscrierilor pentru competiția planurilor de afaceri din cadrul proiectului ,,Antreprenoriatul- șansa unui viitor mai bun pentru tineri’’, membri comisiei au hotărât ca afacerea câștigătoare, ce va primi finanțarea POSDRU, să fie NT Studio, o firmă ce va avea la bază activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală.

Inițial, comisia de evaluare a decis ca planul de afaceri câștigător să fie cel prezentat de către Mara Steiu, a cărei firmă oferea companiilor o soluție eficientă de gestionare a resurselor umane. Însă, ca urmare a deciziei sale de a se retrage din concurs, al doilea plan de afaceri, în ordinea punctajului, a fost ales pentru a primi finațarea oferită în cadrul proiectului. Emanuel Popescu și Horațiu – Adrian Cuc sunt cei care vor înfiinţa firma NT Studio, ce va lua naștere din pasiunea lor pentru zona de entertainment, pasiune pe care și-au dezvoltat-o și în cadrul altor proiecte din care fac parte. Investiția se va realiza în mediul rural, iar misiunea firmei este de a oferi servicii de editare vocală, compoziție și producție muzicală.

Activitatea NT Studio va include, printre altele, înregistrarea, compoziția și producerea unor piese muzicale, susținerea de concerte și momente artistice la evenimente publice și la petreceri private sau producerea de piese pentru artiștii care vor apela la serviciile companiei.

Din cele șase proiecte declarate eligibile în competiția planurilor de afaceri deschisă pentru județul Olt, NT Studio a primit al doilea cel mai mare punctaj, acesta fiind oferit în urma jurizării planurilor de afaceri conform metodologiei, disponibilă online aici.

,,Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri” este un proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și  implementat de către Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu Asociația Excelsior și Asociația Travel Focus. Prin intermediul acestui proiect, 42 de tineri au primit finanțare până în 25.000 de euro pentru a-și deschide o afacere.  Scopul proiectului este de a finanța înființarea a 40 de noi start-up-uri și de a crea minim 80 de noi locuri de muncă, în judeţele participante la proiect, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti, atât în mediul rural cât şi în mediul urban.