Loading... (0%)


Au început cursurile de „Competențe Antreprenoriale” din cadrul proiectului nostru

06 October 2015

Prima serie a cursurilor de antreprenoriat din cadrul proiectului “Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri” a început vineri, 2 octombrie. In total vor avea loc 12 serii de cursuri, la care vor participa 400 de tineri care doresc să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale.

Tinerii care vor participa la cursuri vor beneficia si de asistență și mentorat cu privire la inițiativele lor antreprenoriale, formatorii fiind antreprenori, manageri și traineri cu experiență în accesarea de fonduri și finanțări pentru proiecte și companii.

Cine participa la cursuri?

Cei care s-au înscris la cursurile de antreprenoriat și apar pe lista finală (disponibilă aici) trebuie să completeze datele de contact în acest formular și să aleagă seria de cursuri la care doresc să participe. Pentru ca procesul de  înscriere să fie finalizat, trebuie trimise următoarele documente pe adresa de e-mail: training@loopoperations.ro

Subiect: Antreprenoriat/Seria X/Nume Prenume. Următoarele documente în format pdf sau jpg: Copie după CI/BI; Copie după certificatul de naştere; Copie după certificatul de căsătorie (în cazul în care numele din certificatul de naştere este altul decât cel din actul de identitate); Copie după cea mai recentă diplomă de studii (licenta/masterat/etc.); Curriculum Vitae; Dovada a statutului de angajat (pentru angajaţi şi manageri), si/sau Copie act înfiinţare firmă (pentru întreprinzători); si/sau Document justificativ privind statutul pe piaţa muncii a persoanelor care doresc să iniţieze o activitate independentă.

Cum se vor desfășura cursurile?

Durata cursului este de 40 de ore, care vor fi urmate de oportunitatea de a beneficia de până la 20 de ore de mentorat one to one cu formatorii. În urma participării la cursul de „Competențe Antreprenoriale”, tinerii vor obține certificare din partea Autorității Naționale pentru Certificări.

Cursul de „Competențe Antreprenoriale” se axează pe metode practice, oferind posibilitatea fiecărui cursant de a lucra împreună cu formatorii direct pe planul lor de afaceri, de a-l îmbunătăți sau chiar de a dezvolta un plan nou în cadrul cursului. Mai mult decât atât, tinerii se vor bucura de asistență și mentorat din partea echipei Loop Operations, expertă în implementarea sustenabilă a proiectelor finanțate din fonduri europene și guvernamentale.