Loading... (0%)


UPDATE 29 mai 2015: Lista celor 400 de participanți selectați pentru cursurile gratuite de antreprenoriat

25 May 2015

Deşi cu ceva întârziere, suntem în măsură ca astăzi să publicăm lista celor 400 de persoane selectate pentru a participa la cursurile gratuite de antreprenoriat în cadrul proiectului “Antreprenoriatul – şansa unui viitor mai bun pentru tineri”, ID POSDRU 149924. Iata lista aici.

Întârzierea se datorează faptului că, pentru a ne putea îndeplini toţi indicatorii pe care ni i-am asumat pe proiect prin cererea de finanţare, trebuia să îndeplinim criterii legate de numărul de participanţi de sex feminin, numărul de participanţi studenţi din categoria de vârsta 18-25 de ani, etc., aşa cum am precizat în  metodologia de selecție a participanților la cursuri.

Prin urmare, nu puteam publica lista finală până ce nu îi aveam pe acei membri ai grupului ţintă care contau pentru noi în atingerea indicatorilor. Vă mulţumim tuturor pentru răbdare şi vă rugăm să găsiţi aici lista de participanţi selectaţi pentru a participa la cursuri.

Statusul cursurilor

În ceea ce priveşte statusul cursurilor, licitaţia pentru alegerea formatorului s-a încheiat şi suntem în proces de selecţie a câştigătorului, care estimăm că va mai dura câteva zile. După ce firma de formare va fi selectată, vom putea stabili care sunt orele şi zilele de cursuri, vom împărţi participanţii selectaţi în funcţie de judeţul de reşedinţa şi vom începe sesiunea de formare. Dacă o parte dintre cei selectaţi nu vor mai putea participa la cursuri, atunci vom pune la dispoziţie şi o listă de rezervă de pe care vom alege următorii participanţi şi îi vom contacta.

Când vom avea stabilite zilele şi orele pentru cursuri îi vom contacta pe toţi cei selectaţi pentru cursuri. Vă rugăm ca dacă vă regăsiţi numele în lista aceasta şi dacă sunteţi studenţi, să obţineţi în cel mai scurt timp de la facultate o adeverinţă de student sau copie după carnetul de student vizat pe acest an.

Depunere planuri de afaceri pana pe 1 iunie 2015

De asemenea, indiferent ca vă veți regăsi sau nu în această listă, aveți sansa ca până pe 1 iunie 2015 să depuneți planul de afaceri pentru obținerea finanțării de maxim 110.000 RON. Mai multe detalii aici. Daca veți trimite planul de afaceri, vă rugăm să studiați înainte metodologia de selecție a planurilor de afaceri caștigătoare, precum și să nu uitați să trimiteți toate documentele suplimentare semnate și scanate.

 

Neclarități sau sugestii

Daca aveți neclarități, ne puteti contacta la adresele de email antreprenoriat@asociatiaexcelsior.ro sau doru.vladacenco@gmail.com – din cauza volumului foarte mare de muncă și de emailuri primite, vă rugăm să ințelegeți orice intârziere și, de asemenea, vă rugăm să ne scrieți doar dacă avetți neclarități, urgente sau daca doriți să ne atrageți atenția asupra vreunui lucru eronat; în caz contrar, vă rugam să așteptați noi instrucțiuni și informații de la noi, pe care le veți primi prin email sau telefonic.

 

UPDATE 29.05.2015

Anunt foarte important: pentru a ne asigura ca indeplinim toti indicatorii pe care ni i-am asumat pentru a primi finantarea pe acest proiect, dar si pentru ca in urma aplicarii unor filtre si verificari suplimentare au rezultat ca unele persoane care apareau in lista initiala s-au inscris pe formulare fizice abia dupa ce altii s-au inscris deja prin email, astazi, 29 mai 2015, suntem in masura sa publicam lista finala cu participantii la cursuri, care difera fata de cea publicata luni, 25 mai 2015. In principiu, mai multi dintre cei care se inscrisesera online prin email au aparut acum in lista finala, iar o parte dintre cei din Gorj care se inscrisesera prin formulare fizice dar le-au depus mai tarziu decat trebuia au iesit din lista de cursanti. Pentru aceasta lista finala inca mai avem nevoie de cativa studenti, care daca se vor inscrie, vor intra in lista finala din start.

Va rugam sa gasiti aici lista finala.

Avem si o lista de rezerva. De asemenea, publicam aici si o LISTA DE REZERVA care va fi folosita atunci cand cei din lista principala se vor retrage sau nu vor mai putea sa participe la cursuri (la prima retragere de pe lista principala, adaugam pe prima persoana de pe lista de rezerva).